Medicul Adrian Streinu Cercel: ”Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit”

Publicat: 18 10. 2020, 20:20
Actualizat: 06 04. 2021, 14:40
Adrian Streinu-Cercel / FOTO: Mediafax Foto - Eduard Vînătoru

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat că, în domeniul combaterii pandemiei, „noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile”.  Medicul a mai spus că, din această cauză, legislația prezintă erori ce trebuie îndreptate, astfel încât generațiile viitoare să nu mai aibă astfel de probleme, dacă se vor contrunta cu alte epidemii

Medicul Adrian Streinu Cercel: Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit.

„Vom scăpa de pandemia asta, cu siguranţă, dar vor veni celelalte generaţii care trebuie să fie şi ele protejate. Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit. Important e că acum avem ce să utilizăm şi trebuie puse în practică. Pe urmă le schimbăm, evident!”, a declarat profesorul Adrian Steinu Cercel.

Pandemia de coronavirus se va termina în anul 2023, a declarat, duminică, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală! Nu este prima dată când Cercel face această afirmație!

Întrebat duminică, la sediul PSD,  dacă își menține declarația potrivit căreia pandemia se va termina în 2023, Streinu Cercel a răspuns: „Da. Categoric da. De la o persoană care este infectată în decursul unei serii de patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după încă patru zile alte nouă persoane vor fi infectate și după încă patru zile încă 27 de persoane.

Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, va candida la parlamentare pe lista PSD București, a declarat președintele social-democraților Marcel Ciolacu. Întrebat dacă își va da demisia din funcția de manager al spitalului, Streinu Cercel a declarat că i se pare normal să demisioneze când va ajunge în Parlament.