Membru CNA, reacție dură la adresa adolescentei care a mințit că a fost sechestrată: Ce-ar fi să ducem imbecila la școala de corecție, să îi treacă puțin cheful de farse?

Publicat: 25 08. 2019, 10:03

Radu Herjeu a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după s-a descoperit că minora pusese în alertă autoritățile din București degeaba. 

„O cretină de 16 ani sună ieri la 112 și anunță că e sechestrată într-un apartament din București și că se va arunca de la balcon dacă nu e salvată. Intră în trepidație toate forțele de ordine și, după mai multe ore, se descoperă că a fost o „farsă”. 

E bine și cu isteria la adresa statului și a unor angajați mai puțin profesioniști. E bine și cu presiunea de a reforma unele instituții și de a gândi proceduri mai potrivite pentru cazuri de urgență.

Dar ce-ar fi, ca, într-o pauză de la privitul la televizor, să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile intervenției de ieri? Iar pe ea s-o ducem la o școală de corecție, ca să-i treacă puțin cheful de farse!”, a scris membrul CNA.

Postarea lui Herjeu a primit aproape 1.000 de reacții și peste 100 de distribuiri.