Mesajul actorului Victor Rebengiuc pentru Piață: „OUG-ul e o invitație la hoție. Îi iubesc pe protestatari. Forță până la capăt”

Publicat: 04 02. 2017, 18:30
Actualizat: 22 04. 2017, 23:01

Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, că ordonanța care a scos sute de mii de români în stradă trebuie „călcată în picioare, să nu mai existe, pentru că este o nebunie, o tâmpenie, este o invitație la hoție”.

„Tot auzeam în ultima perioadă pe la diverse televiziuni că DNA-ul a devenit o nenorocire… DNA-ul a atacat numai hoții. Și că oamenii politici sunt amenințați… Păi, dacă oamenii politici fură cel mai mult, cine-i de vină? Să se uite la ei acolo. Să ne explice domnul Dragnea de exemplu cum poate el să aibă o asemenea moșie de nu știu câte, șapte hectare, cu piscină, cu teren de tenis, cu nu știu câte clădiri pe ea acolo. Eu sunt un om care muncește de peste 60 de ani de zile și abia am și eu un apartament și o mașinuță, împreună cu soția mea, amândoi am muncit pe rupte, eu de 60 de ani, ea de 50″, a spus actorul, la RFI

Întrebat dacă are un mesaj pentru românii care au ieșit în stradă, Victor Rebengiuc a răspuns: „Vreau să le spun că-i iubesc foarte tare, le admir determinarea și regret că nu pot să fiu alături de ei, vârsta nu-mi permite, nu pot să stau multă vreme în picioare și din cauza asta nu sunt prezent și eu acolo, pentru că altfel aș fi fost acolo, așa cum am mai fost de-atâtea ori, în alte ocazii. Îi iubesc din suflet și le urez tărie, forță și determinare. Până la capăt”