Mesajul emoționant scris de Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul Cristinei Țopescu

Publicat: 16 01. 2020, 09:38

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Țopescu au fost anunțate de TVR, care, miercuri seară, de la ora 22.30, a programat o ediție specială „In memoriam Cristina Țopescu”, un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum „Duelul Vedetelor” și celebrele Revelioane ale anilor ’90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Șerban Huidu a fost printre cei care au depus un ultim omagiu jurnalistei Cristina Popescu, acesta aducând la capela Șerban Vodă, din Cimitirul Bellu, o coroană de flori pe care era scris un mesaj emoționant: „Sincere condoleanțe” și „Cronica Cârcotașilor”, mesajul fiind transmis din partea întregii echipe. 

„Fosta mea colega, Cristina, nu mai e. E una din veștile alea care te lasă mut și prost. Nu pricep nimic. Am filmat mult cu ea. Toți cei de la Cronica au filmat”, este mesajul postat de Șerban Huidu pe Facebook, pe 12 ianurie 2020, la scurt timp după ce trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost descoperit în asa ei din Otopeni.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat joi, 16 ianuarie iar ceremonia va avea loc la Crematoriul Uman Vitan Bârzești din București.