Ministrul de Interne: Rog cetățenii care manifestă pașnic să se distanțeze de agitatori

Publicat: 02 02. 2017, 00:02
Actualizat: 02 02. 2017, 00:07

„Fac apel la calm și la respectarea indicațiilor forțelor de ordine prezente în Piața Victoriei! Rog insistent cetățenii care manifestă pașnic să se distanțeze de grupurile de persoane care folosesc materiale pirotehnice și aruncă cu obiecte contondente în direcția jandarmilor, astfel încât să nu fie îngreunată intervenția forțelor de ordine pentru restabilirea ordinii!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Un jandarm a fost transportat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca după ce a fost lovit cu pietre de protestatari, a precizat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

Jandarmul a fost dus de urgență de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca după ce a fost lovit cu pietre de către protestatari.

Acesta este conștient, urmând a fi supus mai multor investigații medicale, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

Tot la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca a fost transportat șii un manifestant, care a fost lovit în zona capului cu o petardă. Și acesta este conștient și va fi supus mai multor analize medicale.