Mircea Geoană: PSD ar putea renunța la moțiune

Publicat: 15 02. 2012, 10:26
Actualizat: 22 03. 2012, 19:52
Liderul PSD, Mircea Geoană, a dat de înțeles, astăzi, că, dacă PNL ar fi de acord simultan cu trei condiții - corectarea activității actualului Guvern, introducerea în programul de guvernare a temelor sociale și asigurarea unei majorități stabile - PSD ar renunța la depunerea moțiunii de cenzură.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a dat de înțeles, astăzi, că, dacă PNL ar fi de acord simultan cu trei condiții – corectarea activității actualului Guvern, introducerea în programul de guvernare a temelor sociale și asigurarea unei majorități stabile – PSD ar renunța la depunerea moțiunii de cenzură.

Potrivit lui Geoană, dacă, într-o "eventuală" discuție PSD-PNL, liberalii ar fi de acord cu respectarea concomitentă a celor trei condiții, atunci "scopul moțiunii este deja atins".

De asemenea, Geoană, a apreciat că declarațiile colegilor de la PSD București Marian Vanghelie și Dan Tudorache privind sancționarea parlamentarilor care nu semnează sau votează moțiunea de cenzură au fost exagerate, el arătând că nu se va da nici o sancțiune pe această temă.

Â