Motivul ADEVĂRAT pentru care tânăra din Ploiești a fost aruncată dezbrăcată în stradă de 2 prietene. Nu are nicio legătură cu banii

Publicat: 13 08. 2017, 17:26
Actualizat: 14 08. 2017, 08:46

Polițiștii din Prahova au început o anchetă și au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără și au aruncat-o în stradă, agresoarele fiind audiate, duminică, la Secția 2 din Ploiești, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii Secției 2 din Ploiești le audiază, duminică, pe cele două adolescente care vineri seară au dezbrăcat o prietenă, într-o mașină, și apoi au aruncat-o în stradă.

Incidentul s-a petrecut în zona de nord a Ploieștiului.

„Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Popescu.

În fața anchetatorilor, cele două tinere au declarat că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relație amoroasă cu iubitul uneia dintre ele.

Potrivit unor surse judiciare, cele două au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani și au „păcălit-o” să facă videochat în mașina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din mașină.

Inițial, tânăra care a fost dezbrăcată a declarat că totul a pornit de la o datorie. Jandarmii stabiliseră că fata împrumutase două tinere cu o sumă de bani, respectiv 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă, au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o mașină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată și obligată să coboare din mașină.