Motivul pentru care tânărul de 19 ani și-a torturat iubita însărcinată, în timp ce asculta o manea de Guță: „Târziu mi-am dat seama că mă înșală nevasta”

Publicat: 18 02. 2020, 08:53

Gabi Gavril Litră, individul de 19 ani care și-a bătut crunt iubita de 15 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Rădăuți, duminică, dar nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava. Surse neoficiale susțin că tânărul s-a enervat pentru că fata i-ar fi fost infidelă.

Gabi Gavril Litră a fost reținut sâmbătă, 15 februarie, pentru că și-a bătut iubita, gravidă în cinci luni, scrie adevărul.ro.

Când a ajuns în arestul IPJ Suceava, agresorul purta un hanorac cu serialul „Casa de Papel” și o glugă pe cap. Nu a răspuns întrebărilor, dar le-a spus anchetatorilor că și-a bătut iubita deoarece l-a înșelat.

Litră și-a maltratat iubita de față cu mama fetei, care nu a intervenit să-și apere copilul, dar a filmat scenele crunte. Tortura a continuat pentru fată, după ce tânărul a obligat-o să bage mâna în jar încins.

Fundalul acestor scene abominabile este „asigurat” de maneaua „Nevastă cu reclamant”, de Nicolae Guță, care are versuri precum „Târziu mi-am dat seama că mă înşală nevasta“.

FOTO: monitorulsv.ro