Motivul pentru care un polițist cere zeci de mii de dolari de la Starbucks

Publicat: 06 05. 2015, 15:29

This browser does not support the video element.

Polițistul Matthew Kohr din Carolina de Nord spune că a suferit răni serioase după ce Starbucks i-ar fi servit cafeaua gratuită într-un pahar cu defecte.

Potrivit acestuia, băutura fierbinte s-a vărsat pe el, provocându-i arsuri profunde, care au agravat boala Crohn de care suferă deja. Ca urmare, bărbatul cere 50.000 de dolari de la Starbucks, reprezentând facturile din spital, taxele judecătorești și daune „emoționale”.

Inițial, polițistul Matthew Kohr l-a dat în judecată pe barista care i-a servit cafeaua, dar și producătorul paharelor respective, International Paper. Cele două părți „reclamate” au fost însă achitate.

Soția lui Kohr îl susține pe bărbat în proces, spunând că a fost „privată de acesta”, din cauza rănii provocate de arsura respectivă.

Audierile în acest proces vor începe săptămâna viitoare. Postul local de știri ABC 11 a discutat cu polițiștii care primesc cafea gratuită în unele cafenele Starbucks și aceștia s-au dezis de colegul lor, care a acționat în judecată „imperiul” deținut de Howard Schultz.