Nicolae Manolescu acuzat că risipește banii Uniunii Scriitorilor

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 24 02. 2012, 18:53
Președintele USR Nicolae Manolescu e acuzat de Ștefan Agopian, candidat la președinția Uniunii Scriitorilor Români, că cheltuiește iresponsabil banii USR, în timp ce Manolescu susține că banii au fost folosiți cu acordul comitetului de conducere USR din care face parte și Agopian.

Președintele USR Nicolae Manolescu e acuzat de Ștefan Agopian,candidat la președinția Uniunii Scriitorilor Români, că cheltuieșteiresponsabil banii USR, în timp ce Manolescu susține că banii aufost folosiți cu acordul comitetului de conducere USR din care faceparte și Agopian.
„Suntem în plină criză economică, criză accentuată de crizapolitică și este aproape o certitudine că, în 2010, criza se vaaccentua și că ea nu va ocoli Uniunea Scriitorilor. De aceea credcă lansarea unor programe generoase, a unor promisiuni la fel degeneroase, dar fără acoperire, este o utopie, cel puțin pentru2010. Cine va promite marea cu sarea este fie prost, fie nebun, fiemincinos. Teoria actualului președinte (Nicolae Manolescu, n.r.),pusă în practică pe durata celor patru ani a mandatului său, afost: «Cât avem bani, cheltuim; când n-om mai avea, Dumnezeu cumila!»”, scrie Ștefan Agopian în programul său, postat pe site-ulUniunii Scriitorilor Români (USR).