Noi detalii despre accidentul înfiorător din Satu Mare: Ocsi a murit nevinovat, ars de viu în camionetă

Publicat: 08 09. 2020, 09:14

Ocsi Buglyos lucra la o firmă de construcții și a murit în accidentul groaznic produs în dimineața zilei de 7 septembrie, în Satu Mare.

Ocsi avea 34 de ani și a ars de viu după ce a rămas încarcerat în camioneta care s-a izbit violent de o ambulanță, între Ciuperceni și Livada, scrie observatornews.ro.

Ocsi, de loc din Livada, Satu Mare, lasă în urmă o soție și doi copii minori. Tânărul de 34 de ani și un asistent SMURD, Victor Coti, au murit în accidentul teribil, în care au fost implicate o camionetă, o ambulanță și un autoturism.

Șoferul de 19 ani ar fi vinovat de carnagiu

Vinovat de tragedie ar fi un șofer de doar 19 ani, care a intrat cu mașina în camioneta oprită pentru a acorda prioritate Salvării, care era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Șoferul ambulanței mergea pe contrasens deoarece șoferii de pe sensul de mers nu i-au dat prioritate.

Impactul a fost nimicitor: autoutilitara a fost proiectată în ambulanță, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea podului.

Patru dintre ocupanții camionetei au reușit să iasă din mașina în flăcări, dar Ocsi a rămas încarcerat și a sfârșit cumplit.

Destin frânt și pentru un asistent medical

În accident a murit și un asistent de 38 de ani, Victor Coti, tatăl unui copil de patru ani. Soția lui este medic rezident la secția ATI a Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident rutier, care a curmat două vieți.

Accident cumplit și în Capitală: Un motociclist a fost aruncat 10 metri în aer după impactul cu o mașină iar motorul a luat foc – FOTO

Un motociclist a fost aruncat 10 metri în aer în urma accidentului provocat de neatenția unei șoferițe. După impact, motorul a luat foc și a explodat iar bărbatul nu mai avea semne vitale.

Cumplitul accident a avut loc pe strada Progresul, din Sectorul 5 al Capitalei. La momentul sosirii echipajelor de urgență, motociclistul se afla în stop cardio-respirator, însă după minute bune de resuscitare, acesta a fost readus la viață.