Noi reguli în Insula Jersey, după ce un oficial care trebuia să vină la București a ajuns la Budapesta

Publicat: 02 08. 2015, 15:25

Potrivit bbc.com, Steve Pallett și-a dat seama că destinația sa este greșită cu puțin timp înainte de aterizarea avionului la Budapesta. Pallett era invitat la competiția desfășurată la București în perioada 28 iunie – 4 iulie pentru a reprezenta Insula Jersey, care va găzdui ediția viitoare a concursului, în 2016. Oficialul urma să țină un discurs și să accepte steagul ce simbolizează predarea ștafetei. Eroarea funcționarului care a făcut rezervarea pentru Pallett i-a costat pe contribuabilii din Jersey cel puțin 1.000 de lire sterline.

Bbc.com notează că greșeala a fost cauzată de faptul că persoana care a făcut rezervarea nu a văzut și o copie a invitației la competiție. Destinația corectă era scrisă pe invitație și pe alte documente, dar nu a fost văzută de funcționarul Ministerului Educației, Sportului și Culturii din Jersey care s-a ocupat de rezervări.

Pallett și-a cerut scuze pentru greșeala făcută, calificată de el drept una „de școlar” și pentru că a irosit banii contribuabililor.

De acum înainte, un funcționar care face o rezervare va trebui să primească instrucțiuni în scris și să vadă o copie a unei astfel de invitații înainte de a acționa. Detaliile documentelor vor fi păstrate alături de formularul de deplasare completat pentru fiecare călătorie.