Nou incident într-un spital din București. Pacienții sunt evacuați din ATI la „Sf. Pantelimon” din cauza fumului gros

Publicat: 31 01. 2021, 21:49
Actualizat: 06 04. 2021, 15:07
Nou incident într-un spital din București. Pacienții sunt evacuați din ATI la „Sf. Pantelimon” din cauza fumului gros / Sursă FOTO: Captură Video

Un nou incident a avut loc duminică seară, la Spitalul „Sf Pantelimon” din București. Pacienții au fost evacuați din ATI după ce, din cauza unui tub de neon defectat, s-a produs o cantitate mare de fum. 

Sursa fumului, un neon defect

În salonul de terapie intensivă care s-a umplut cu fum se aflau trei pacienți. Bolnavii fost evacuați și nu au fost afectați, transmite managerului spitalului.

Potrivit unei declarații făcute de acesta la Digi24, sursa fumului este un neon care nu a mai funcționat și a început să scoată fum, dar nu a fost vorba de o flacără.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat, în urma incidentului, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

Incidentul din această seară are loc la 2 zile după incendiul de la Institutul Matei Balș, în care șase persoane și-au pierdut viața.