Noul testament al lui Pavarotti o dezmoșteneste pe soția acestuia

Publicat: 15 02. 2012, 10:32
Actualizat: 22 05. 2012, 00:23
Cel mai nou testament al lui Luciano Pavarotti, al treilea care a apărut după moartea tenorului, pe 6 septembrie, făcut public de un notar din Modena pe un post de televiziune italian, o dezmoștenește pe cea de-a doua soție a acestuia, Nicoletta Mantovani.

Cel mai nou testament al lui Luciano Pavarotti, al treilea care a apărut după moartea tenorului, pe 6 septembrie, făcut public de un notar din Modena pe un post de televiziune italian, o dezmoștenește pe cea de-a doua soție a acestuia, Nicoletta Mantovani, potrivit telegraph.co.uk.

Silvio Vezzi a arătat noul testament marți, pe un post de televiziune italian, spunând că a făcut acest lucru la cererea Lorenzei Pavarotti, una dintre fiicele pe care tenorul le-a avut cu prima sa soție, Adua Veroni.

Testamentul este al treilea care apare după moartea tenorului, fiind totodată cel mai vechi (4 decembrie 2006, n.r.) și singurul care a fost scris de mână.

Potrivit noului testament, Nicoletta urmează să moștenească minimul prevăzut de legile italiene – casa de vacanță din Pesaro, jumătate dintr-un restaurant și o herghelie de cai. Fiicele tenorului, Lorenza, Cristina, Giuliana și Alice urmează să împartă în mod egal majoritatea bunurilor mobile și imobile ale acestuia.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro