Nu are nicio remușcare! Deținut român, înjunghiat de 29 de ori într-o închisoare din Barcelona. “Era un violator de copii, un proxenet!”

Publicat: 17 10. 2020, 12:48
Actualizat: 17 10. 2020, 18:31
Nu are nicio remușcare! Deținut român, înjunghiat de 29 de ori într-o închisoare din Barcelona. “Era un violator de copii, un proxenet!”

Deținutul spaniol care a înjunghiat un român într-o închisoare din Barcelona nu are nicio remușcare. Le-a spus anchetatorilor că nu regretă gestul pe care l-a comis din cauza faptului că victima lui era un “violator de copii”.

Românul a fost înjunghiat de 29 de ori, iar ucigașul este de părere că a făcut dreptate. „Era un violator de copii, un proxenet. Nu vă faceți griji, este deja mort„, le-a spus spaniolul oficialilor închisorii care au intervenit, potrivit stiridiaspora.ro.

Victima a fost condamnată pentru prostituția minorilor și a persoanelor cu dizabilități. Potrivit înregistrărilor, crima a fost planificată și executată rapid, între cei doi nexistând vreo ceartă sau luptă. Spaniolul l-a ucis pe român în curtea închisorii. L-a înjunghiat de 29 de ori în gât, piept, torace, abdomen și cap.

Nu va apropiați, nu e treaba voastră. Este un proxenet, un violator de copii. Nu vă faceți griji, este deja mort”, le-a spus spaniolul gardienilor în momentul în care cei din urmă au intervenit.

Ucigașul riscă până la 25 de ani de închisoare

Într-un final, bărbatul a aruncat cuțitul la pământ și s-a predat. Ulterior, judecătorul a anulat dreptul de eliberare condiționată a deținutului, dar și anularea oricărui tip de permisie. Spaniolul se află la închisoare pentru crimă și jaf armat. Pentru crima comisă, riscă între 15 și 25 de ani.

În vârstă de 32 de ani, românul se afla la închisoare pentru că a obligat minori și persoane cu dizabilități să se prostitueze.