Nuntă mare la Vaslui: patru perechi de nași pentru prefectul Andrei Puică

Publicat: 10 05. 2015, 14:28
Actualizat: 29 09. 2018, 03:00

Prefectul de Vaslui, Andrei Puică, a spus adio burlăciei la vârsta de 37 de ani, după ce a întâlnit o frumoasă tânără din municipiul Vaslui, inspector al Curții de Conturi a României, cu care a decis să se căsătorească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce, în urmă cu o săptămână, a spus un hotărât „Da” în fața ofițerului de stare civilă, respectiv primarul de Vaslui, Vasile Pavăl, prefectul județului și proaspăta sa soție și-au unit destinele și religios, sâmbătă, în fața preotului bisericii de la Mănăstirea Bujoreni.

Evenimentul a fost urmat, seara, de petrecerea de nuntă, organizată la restaurantul cu cea mai mare capacitate din Vaslui pentru a face loc la masă sutelor de invitați, printre care șefi de instituții, colegi de-ai celor doi miri și prieteni de-ai acestora.

Proaspătul cuplu de căsătoriți a avut patru perechi nași, însă fără a fi vorba de nume sonore.

Invitații au întins, printre altele, hore moldovenești pe ritmurile formației „Provincialii”, fiind încântați și de dansurile populare ale ansamblului „Trandafir de la Moldova” din Huși. Evident, nu a lipsit nici tradiționalul furat al miresei, care a fost răsplătit din plin de către mire. Distracția s-a încheiat spre dimineață, cu un superb tort glazurat cu ciocolată albă și ornat cu trandafiri roșii de marțipan.

Andrei Puică este prefect al județului Vaslui din martie 2014, la propunerea PSD, după ce, timp de aproape doi ani, a ocupat postul de subprefect.