O ambulanță care transporta o tânără însărcinată în nouă luni s-a răsturnat, la Brăila. Cum se simte femeia

Publicat: 03 09. 2013, 14:20
Actualizat: 05 04. 2019, 00:59

O ambulanță care transporta o tânără însărcinată în nouă luni la spital pentru a naște s-a răsturnat, marți, în municipiul Brăila, după ce a fost lovită de un autoturism, în urma impactului femeia suferind un atac de panică, iar șoferul salvării fiind rănit ușor.

Potrivit inspectorului principal Jenel Șogor de la Poliția Județeană Brăila, accidentul a avut loc pe bulevardul Al. I Cuza din Brăila, după ce șoferul unui autoturism, un gălățean de 53 de ani, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a lovit ambulanța care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, salvarea s-a răsturnat și a acroșat un alt autoturism condus regulamentar de un brăilean.

Conform sursei citate, ambulanța transporta o tânără de 19 ani, însărcinată în nouă luni, la maternitatea din oraș pentru a naște.

Tânăra a suferit un atac de panică, iar șoferul ambulanței a fost rănit, în urma accidentului.

„Polițiștii au făcut cercetări și în funcție de rezultatele examinărilor medicale vor stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei, cercetările desfășurându-se sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX inspectorul principal Jenel Șogor.

Potrivit sursei citate, șoferii implicați în accident nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.