O autospecială de Poliție aflată în misiune a lovit o mașină, apoi s-a răsturnat, la Târgu Mureș

Publicat: 16 02. 2013, 17:22
Actualizat: 27 03. 2019, 00:08

O autospecială de Poliție care se deplasa la o unitate bancară unde se activase butonul de panică a lovit, sâmbătă după-amiază, un autoturism care nu a oprit pentru a-i acorda prioritate, într-o intersecție din Târgu Mureș, apoi s-a răsturnat pe carosabil, fără să fie înregistrate victime.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, accidentul s-a produs, sâmbătă după-amiază, la intersecția semaforizată a străzii Gheorghe Doja cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Târgu Mureș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Autospeciala Poliției, în timp ce se deplasa la o intervenție semnalată prin apel unic de urgență 112, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism care nu a oprit pentru a acorda prioritate. În urma impactului dintre autoturisme, autospeciala s-a răsturnat pe carosabil”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Purtătorul de cuvânt al IJP Mureș, Andreea Pop, a declarat că echipajul de Poliție se afla în misiune, mergând la o bancă din Târgu Mureș, unde se activase butonul de panică.

„Polițiștii erau în misiune, întrucât la bancă se activase sistemul de alarmă. Ulterior s-a stabilit că acesta s-a activat singur din cauza unei defecțiuni la sistemul de alarmă”, a spus Pop.

În acest caz a fost deschis dosar penal, a adăugat purtătorul de cuvânt al IJP Mureș, care a precizat că nu au fost înregistrate victime.