O bătrână din Bacău, rănită după ce un șofer băut a intrat cu mașina în locuința ei

Publicat: 02 06. 2015, 21:47
Actualizat: 04 08. 2015, 20:54

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, șoferul în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul direcției mașinii pe care o conducea într-o curbă periculoasă la dreapta și, după ce a ieșit de pe șosea, a dărâmat gardul locuinței bătrânei și s-a oprit într-unul din pereții casei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Proprietara locuinței a fost rănită, în timp ce tânărul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de către polițiști în județul Vrancea, unde își are domiciliul.

„În urma accidentului, care s-a produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă și a consumului de alcool, proprietara locuinței a primit îngrijiri de la echipajul medical al ambulanței deplasate la intervenție. După ce a fost depistat, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,4 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 24 de ani pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.