O femeie a murit, iar soțul și fiul ei au fost intoxicați cu fum, după ce casa lor a luat foc

Publicat: 27 01. 2013, 10:23
Actualizat: 19 02. 2019, 02:56

O femeie de 83 de ani a murit, iar soțul și fiul ei au fost intoxicați cu fum, după ce casa în care locuiau, din municipiul Buzău, a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă după-amiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău, incendiul a cuprins locuința în care cei trei locuiau, cel mai probabil, de la o sobă supraîncălzită.

Cei care au observat incendiul au fost vecinii victimei, care s-au grăbit să vadă despre ce este vorba și au reușit să-i scoată din locuință pe soțul și pe unul dintre fiii femeii.

Cei doi supraviețuitori au fost preluați de un echipaj SMURD sosit la fața locului și, după ce li s-a acordat primul ajutor, au fost transportați la spital.

Pompierii s-au chinuit aproape două ore să ajungă la cadavrul femeii, intervenția fiind mult îngreunată de fumul dens degajat în urma arderii mai multor materiale textile.

Femeia care și-a pierdut viața avea 83 de ani și locuia intr-o casă din municipiul Buzău împreună cu soțul și unul dintre fii.