O fețită de 8 ani, diagnosticată cu noul COVID-19, a căzut de la etaj în timp ce se afla în izolare alături de mama ei! – FOTO/VIDEO

Publicat: 24 01. 2021, 18:49
Actualizat: 24 01. 2021, 18:50

Fetița în vârstă de 8 ani se afla în izolare, la domiciliu, alături de mama sa, după ce ambele fusesere diagnosticate cu noul COVID-19. Accidentul teribil când micuța a căzut de la etaj a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 ianuarie.

Momentan nu se cunosc împrejurările în care fetița a suferit un asemenea accident.

„Echipajul deplasat la faţa locului a găsit copilul conştient dar cu un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară. Fetiţa se afla în izolare cu mama, amândouă fiind confirmate cu boala COVID-19. A fost transportată la spitalul din Huși. S-a solicitat elicopter pentru a fi transportată la Spitalul «Sfânta Maria» Iaşi”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Fetița a fost preluată de echipajul de pe elicopterul SMURD

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI la aterizarea, respectiv decolarea. elicopterului SMURD Iași care, a preluat o fetiță în vârstă de opt ani diagnosticată cu politraumatisme în urma unei căderi de la înălțime. Victima a fost transportată de ambulanța aparținând SAJ Vaslui”, mai informează autoritățile.

Primele verificări arată că mama victimei se afla într-o altă cameră la momentul producerii accidentului teribil. Fetița se afla în camera ei și se juca.

Un alt accident teribil a avut loc duminică în Mureș, unde un adolescent în vârstă de 14 ani a căzut într-un lac înghețat! Adolescentul a căzut într-un lac înghețat din localitatea Cipău iar pompierii au intervenit prompt pentru a-l scoate. Acesta ce afla în stare de inconștieță iar la fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Târgu Mureş, reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Iernut şi ai Salvamontului. Adolescentul a fost scos din apele înghețate de către personalul de la SVSU Iernut și cetățenii care se aflau în zonă. (MAI MULTE DETALII AICI)