O gospodărie din Suceava a luat foc după ce a fost lovită de un trăsnet

Publicat: 20 05. 2012, 11:44
Actualizat: 25 06. 2013, 17:58

O gospodărie din comuna suceveană Dumbrăveni a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovită de un trăsnet, iar pompierii au reușit să limiteze focul și să salveze locuința, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit sâmbătă în jurul orei 24.00, iar la sosirea pompierilor ardeau șura și adăpostul de animale, o construcție din lemn și exista pericolul de propagare la casa de locuit, la bucătăria de vară și alte anexe.

Pompierii din detașamentul din Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni, au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului.

În urma incendiului au ars șura, adăpostul de animale, o tonă de furaje și alte bunuri.

Conform ISU Suceava, incendiul a izbucnit din cauza unui trăsnet, iar pompierii au reușit să salveze locuința, bucătăria de vară și restul anexelor.

Tot ca urmare a furtunii din noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii suceveni au mai fost solicitați să scoată apa dintr-un apartament situat la demisolul unui bloc din municipiul Suceava. Apartamentul a fost inundat din cauza unui canal de colectare a apelor pluviale înfundat, apa din locuință ajungând să aibă o adâncime de zece centimetri.