O menajeră din Suceava, bătută crunt de un hoț care a intrat în casa în care făcea curățenie

Publicat: 12 03. 2015, 21:56

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că o femeie în vârstă de 54 de ani, care se afla, joi, într-o vilă situată pe strada 6 Noiembrie din centrul municipiului Suceava, a fost bătută de un bărbat necunoscut care a intrat în locuință, ușa de la intrare fiind descuiată.

Astfel, după ce a intrat în casă și a început să scotocească prin lucruri, bărbatul s-a întâlnit cu femeia și i-a cerut bani, însă aceasta i-a spus că nu este proprietara casei, iar hoțul a lovit-o cu pumnii peste față.

În casă se afla și fiica proprietarilor, împreună cu o prietenă, cele două fiind alertate de zgomote și coborând de la etaj, moment în care bărbatul a plecat în grabă.

El a mai spus că în acest caz se fac cercetări pentru depistarea bărbatului.

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, medicul Tiberius Brădățan, a declarat că femeia a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgențelor unde i s-au acordat îngrijiri medicale întrucât avea leziuni la față și i s-au efectuat investigații medicale, ulterior, pacienta fiind transferată la o clinică de specialitate din Iași.