O polițistă a încercat să se sinucidă, aruncându-se în Dunăre

Publicat: 12 03. 2013, 11:28
Actualizat: 26 03. 2019, 21:28

O femeie de 41 de ani, ofițer la Serviciul Logistic al Poliției Județene Giurgiu, a încercat să se sinucidă, aruncându-se în Dunăre, în noaptea de luni spre marți, ea fiind salvată de către angajați ai portului și polițiști care patrulau prin zonă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, femeia a încercat să se sinucidă din cauza unor probleme în familie și s-a aruncat în Dunăre în zona Portului Giurgiu.

„Polițiștii Biroului Transporturi Navale Giurgiu au fost sesizați prin 112 că o femeie se află în apele Dunării, în zona Portului Giurgiu. Aflați în patrulare, polițiștii au mers în zona indicată, unde împreună cu angajați ai Portului Giurgiu au reușit să o salveze pe femeie, care a fost preluată apoi de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, comisar Cristian Șuță.

El a precizat că după ce a primit îngrijiri medicale femeia a fost externată.

Conform sursei citate, femeia are 41 de ani și este ofițer la Serviciul Logistic al Poliției Județene Giurgiu.

Reprezentanții Poliției Giurgiu au mai precizat că ofițerul a fost testat psihologic periodic, fără a se semnala probleme de comportament.