O porțiune din Autostrada Soarelui și mai multe drumuri naționale, ÎNCHISE

Publicat: 19 01. 2016, 09:38

În județul Buzău a fost reluată circulația pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu județul Brăila, pentru toate categoriile de autovehicule. Se preconizează că drumul va fi redeschis pe raza județului Brăila în această dimineață. La fel și DN23 Brăila – limită cu județul Vrancea.

În județul Tulcea, pe DN22D Măcin – Cerna este permisă circulația doar în caz de urgență, având în vedere că viscolul troienește zăpada.

În județul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgești și pe DN11A Bârlad (județul Vaslui) – Podu Turcului (județul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

În județul Vaslui, pe DN24A Vetrișoaia – Huși, este permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Tronsonul Vetrișoaia – Murgeni este în continuare închis. Tot în județul Vaslui, pe tronsonul Simila – Murgeni al DN24A se menține restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 3,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naționale:

DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrișoaia (județul Vaslui);
DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanța) și Cataloi – Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
DN24D Cuca (jud. Galați) – Tulucești (jud. Galați).
Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin, scrie b365.ro.