O vârstnică s-a stins din viață chiar în fața unei clinici medicale din Vaslui. Femeia a murit sub privirile trecătorilor de pe stradă

Publicat: 25 01. 2023, 16:17

O bătrână în vârstă de 79 de ani a murit, miercuri, chiar în fața unei clinici medicale din municipiul Vaslui. Femeia a căzut la pământ, iar martorii au asistat neputincioși la întâmplarea tragică.

O femeie din comuna Vutcani, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viață, astăzi, chiar în fața unei clinici medicale din municipiul Vaslui.

Femeia se afla pe stradă, iar martorii au văzut-o cum a căzut la pământ.

Bătrâna venise în oraş pentru a rezolva mai multe probleme personale şi era însoţită de o rudă.

Din nefericire, efortul mult prea mare de a merge pe jos şi vremea rece au făcut ca femeia să cadă ca secerată din picioare.

Femeia avea probleme cardiace

Un echipaj medical a sosit imediat la fața locului, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, pentru biata bătrână aflată deja în stop cardio-respirator nu s-a mai putut face nimic.

Femeia era cunoscută cu probleme cardiace, iar efortul depus de medici pentru a o salva a fost în zadar.

Polițiștii au preluat cazul și încearcă să afle care au fost circumstanțele care au dus la decesul femeii, potrivi Antena3.

Totodată, medicul de familie al bătrânei a declarat că va elibera un certificat medico-legal, având în vedere problemele de sănătate pe care le avea aceasta.