Oamenii dintr-un CIMITIR au auzit zgomote dintr-o groapă. Când au descoperit ce se auzea, de fapt, au rămas fără cuvinte

Publicat: 25 04. 2023, 12:24
Sursa FOTO - caracter ilustrativ: Facebook

Clipe pline de spaimă trăite de oamenii prezenți într-un cimitir din Polonia sâmbătă, 22 aprilie. Dintr-o groapă proaspăt săpată s-au auzit zgomote puternice, moment în care persoanele care veniseră să aprindă o lumânare la mormitele celor dragi au înlemnit.

Când, într-un final, și-au dat seama ce se auzea din groapă, oamenii au rămas fără cuvinte.

Bătrân de 90 de ani, căzut într-o groapă din cimitir

Un bătrân în vârstă de 90 de ani a căzut într-o groapă de mormânt proaspăt săpată.

Norocul lui a fost că în cimitir se aflau și alte persoane, care au dat imediat alerta, iar în ajutorul bătrânului au venit pompierii.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 22 aprilie, în cimitirul din orașul Kościan, din Polonia.

Potrivit publicației Fakt, bătrânul mergea pe una dintre aleile cimitirului, iar la un moment dat, din neatenție, a căzut într-o groapă de mormânt proaspăt săpată.

„Alerta a venit de la oameni care se aflaui în cimitir la acel moment. Au fost trimise două autospeciale de pompieri, o ambulanță și poliția. Ajunși la fața locului, echipajele au găsit un bărbat de 90 de ani într-un mormânt deschis, adânc de 2,5 metri. Era conștient, dar cu o rană  la cap”, a povestit Lukasz Jedrzejewski, reprezentantul pompierilor din Koscian.

Unul dintre pompieri a intrat în groapă și i-a acordat primul ajutor bătrânului. Apoi, cu ajutorul unor frânghii, seniorul a fost scos la suprafață. Transportat la spital, el a primit îngrijiri de specialitate și se află în afara oricărui pericol.