„Omul negru” descinde de Halloween în cluburile din sectorul 6. Edilul a dispus un amplu control

Publicat: 31 10. 2015, 15:50
Actualizat: 31 10. 2015, 21:25

„În urma evenimentului tragic din seara zilei de vineri, 30 octombrie, când în incinta clubului Colectiv din sectorul 4 un incendiu a luat viața mai multor tineri, peste 150 de persoane fiind rănite, primarul Rareș Mănescu a dispus ca inspectorii din cadrul Direcției Inspecție Generală, Serviciul Inspecție Comercială să desfășoare astăzi, 31 octombrie, o amplă acțiune de control la operatorii economici de pe raza Sectorului 6 care au ca obiect de activitate organizarea de evenimente”, se arată în comunicatul primăriei.

Inspectorii vor verifica documentele ce autorizează activitatea comercială, conform mențiunilor din certificatele constatatoare. Aceste documente includ acordurile de funcționare, precum și autorizațiile de funcționare pentru organizarea de evenimente la care să participe un număr mare de persoane.

De asemenea, inspectorii vor controla dacă localurile din Sectorul 6 care organizează evenimente sâmbătă seară, cu ocazia Halloweenului, au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice și inflamabile, se mai spune în comunicat.