Oprit cu focuri de armă, după ce a golit o ladă frigorifică de înghețată

Publicat: 21 07. 2014, 13:42
Actualizat: 31 07. 2014, 09:24

Potrivit sursei citate, duminică noapte, în jurul orei 0.30, un echipaj de poliție de la Biroul de Investigații Criminale i-a văzut pe cei doi, care au forțat o ladă frigorifică și au furat toată înghețata care se afla înăuntru.

„În fapt, în jurul orei 0.30, judiciariștii Secției 4 Poliție, acționând pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, au observat doi tineri care ar fi forțat sistemul de asigurare al unei lăzi frigorifice, din care ar fi reușit să sustragă aproximativ 100 de pachete de înghețată, după care au încercat să părăsească în fugă locul infracțiunii”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Polițiștii au încercat să îi prindă pe cei doi, însă tinerii au refuzat să se oprească. După ce unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment, tânărul în vârstă de 17 ani s-a oprit, în timp ce complicele acestuia a reușit să scape. Înghețata furată a fost recuperată.

Potrivit Poliției Capitalei, cei doi tineri sunt suspectați că ar fi comis alte două infracțiuni de furt. Astfel, în 5 iulie, aceștia ar fi furat dintr-o boxă doi colaci de sârmă și o geantă cu scule, iar în 10 iulie ar fi luat o cameră de supraveghere din holul unui imobil din Sectorul 1.

Tânărul prins de polițiști urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.