Clipe de panică lângă București: Un bărbat a fost împușcat din greșeală când ieșea dintr-un magazin. Poliția caută făptașii /„Nu mă simt în siguranță”

Publicat: 16 01. 2024, 09:11
Actualizat: 16 01. 2024, 09:11
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock

Clipe de groază lângă București. Un bărbat a fost împușcat din greșeală în timp ce ieșea dintr-un magazin. Martorii povestesc că s-au auzit mai multe focuri de armă, apoi s-a făcut liniște. „În cartierul ăsta nu mă simt în siguranță și nu e în regulă”, declară un locuitor din Chiajna.

Un bărbat a fost împușcat, luni seară, lângă București și a ajuns la spital. El ar fi fost victimă colaterală într-un scandal izbucnit între mai mulți indivizi. Acum polițiștii sunt în alertă și încearcă să dea de urma făptașilor și să găsească arma cu care s-ar fi tras.

Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 22:00. Bărbatul împușcat a sunat la 112 si a cerut ajutor, după ce ar fi fost victima colaterală a unui conflict spontan.

Altercația dintre bărbați a avut loc în parcarea unui centru comercial, conform Știrile Pro Tv.

„În cartierul ăsta nu mă simt în siguranță și nu e în regulă”

„Am văzut că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, țipete și după care s-a golit tot. Au fost mai multe împușcături. 2-3 focuri de armă”, a relatat un trecător

„Am auzit că s-au împușcat unii și că e poliție”, a povestit alt martor.

Potrivit primelor date, victima ar fi fost rănită din greșeală, în timp ce ieșea dintr-un supermarket. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care ar fi fost victimă colaterală, a mers aproximativ 200 de metri de la locul în care a fost rănit. Acesta a fost găsit de polițiști.

„S-au împușcat, dar cred că sunt doar răniți, din câte am înțeles. Sunt cam dese (incidentele în zonă – n.red.). În cartierul ăsta nu mă simt în siguranță și nu e în regulă”.

Omul a fost dus la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. El are o rană la piciorul drept.

Polițiștii au dat în urmărire două autovechicule în care s-ar afla presupușii agresori. Oamenii legii continuă cercetările pentru a reface filmul evenimentului.