Panică în Baia Mare | O mamă acuză că fiul ei a fost pipăit în autobuz de către un bătrân: „Vă ademenește cu bomboane să vă poată pipăi și prinde de p…” – FOTO

Publicat: 24 09. 2019, 14:38

„Copii, feriți-vă de acest nemernic de om, vă ademenește cu bomboane să vă poată pipăi și prinde de p… . Umblă pe autobuz, are o cârjă”, a scris mămica, relatează Actual MM.   

Femeia a povestit că în urmă cu o săptămână bătrânul i-a atins organele intime ale băiețelului ei în vârstă de 14 ani. Suspectul l-a ademenit pe băiat cu bomboane ca să se așeze lângă el, susține mămica. Copilul a povestit bunicilor ce s-a întâmplat, iar la finele sfârșitul săptămânii trecute, părinții și micuții au fost în același autobuz cu bătrânul.

Femeia i-a făcut acestuia o fotografie și l-a luat la întrebări pe bărbat, însă acesta a ignorat-o. Totodată, aceasta a făcut publică fotografia bătrânului.   

„Ne-am autosesizat în urma informațiilor apărute în spațiul public și am demarat verificări”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Foto: Facebook