Pariul prefectului de Sibiu: Pentru ce este dispus să alerge 18 kilometri

Publicat: 24 04. 2013, 23:37
Actualizat: 25 03. 2019, 23:31

În urmă cu câteva luni, prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, și președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, au anunțat că vor organiza împreună Crosul Primăverii, în 1 mai, pentru a sprijini practicarea sportului de masă. Cei doi au făcut atunci o înțelegere, respectiv că pista de bicicliști din municipiul Sibiu va fi prelungită spre localitățile învecinate Rășinari și Poplaca „cu cât fuge prefectul”.

Ovidiu Sitterli a fost întrebat, miercuri, într-o conferință de presă, cât intenționează să alerge pentru a ști cu cât va fi prelungită pista. Acesta s-a declarat decis să alerge întreg traseul de 18 kilometri pe care se va organiza crosul.

„Trebuie să fac traseul. Este o susținere a proiectului de construire a pistei de biciclete”, a răspuns Ovidiu Sitterli.

Ioan Cindrea spunea, marți, că prefectul s-a pregătit intens pentru această competiție.

„Am spus-o public, atât cât aleargă prefectul Sibiului se va realiza o prelungire a pistei de ciclism și de alergare. Știu că prefectul s-a pregătit toată toamna, toată iarna și sper să închidă această buclă (Sibiu – Rășinari – Poplaca – Sibiu – n.r) care va fi destinată, de regulă, în ziua de 1 mai, unui cros și unui concurs de ciclism”, declara Cindrea.

Crosul Pimăverii va începe la ora 10.30 și va porni din dreptul Grădinii Zoologice.