Patru membri ai CLANULUI DUDUIANU, audiați în urma unor PERCHEZIȚII în București și Ialomița

Publicat: 25 10. 2012, 10:58
Actualizat: 06 02. 2019, 12:08

Patru membri ai clanului Duduianu au fost duși la audieri, joi, în urma unor percheziții în București și județul Ialomița, fiind suspectați de șantaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice, în cazul unui scandal care a avut loc în iulie, în zona stadionului Național Arena.

Polițiștii bucureșteni au făcut șapte percheziții în București și Ialomița, la locuințele unor membri ai clanului Duduianu.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit patru suspecți, pe care i-au dus la sediul Poliției Capitalei pentru a fi audiați.

Totodată, polițiștii au ridicat de la locuințele membrilor clanului Duduianu mai multe arme albe.

Potrivit anchetatorilor, în luna iulie, Ianoș Duduianu, zis Nelson, unul dintre liderii clanului cu același nume, în timp ce se afla împreună de trei persoane în zona stadionului Național Arena, a avut un conflict cu alți trei bărbați.

Ulterior, Nelson Duduianu și-a chemat în ajutor mai mulți prieteni, care l-au răzbunat în așa fel încât victimele au ajuns la spital, unde au rămas internate. Spitalul a anunțat poliția, care la acel momentul a luat act de acest incident.

„În fapt, la sfârșitul lunii iulie, pe o stradă din sectorul 2, suspecții au intrat într-un conflict verbal cu trei persoane. În urma conflictului, suspecții au plecat și s-au întors la scurt timp însoțiți de alți bărbați, agresându-i pe cei trei tineri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

La scurt timp după ce victimele agresiunii au fost externate, Nelson Duduianu le-ar fi pus acestora în vedere că au de plătit „o amendă” de 8.000 de euro, în caz contrar urmând să fie terorizați de membrii familiei sale și de apropiați ai lui.

Cauza este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, perchezițiile având loc cu sprijinul DGIPI.