Percheziții în județul Ilfov, la persoane suspectate de furturi din locuințe și din firme

Publicat: 20 03. 2013, 09:35
Actualizat: 02 02. 2019, 15:49

Polițiștii fac miercuri 16 percheziții în Ilfov, la locuințele unor persoane suspectate că au spart 16 locuințe și sedii ale unor firme din București, Pantelimon și Popești-Leordeni, de unde au furat bani, aparatură electronică, unelte și materiale de construcții în valoare de peste 200.000 de lei.

În urma perchezițiilor, 16 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, vor fi duse la sediul Poliției Ilfov pentru audieri.

„Membrii grupării sunt suspectați de comiterea a 16 furturi din societăți comerciale și locuințe, fapte prin care au creat părților vătămate un prejudiciu de peste 200.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Ilfov.

Anchetatorii au stabilit că membrii grupării au furat din locuințe și firme din București și din localitățile ilfovene Pantelimon și Popești-Leordeni.

„Membrii grupării au pătruns în imobile prin forțarea ușilor și a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă și au sustras sume de bani și aparatură electronică. Din societăți comerciale, suspecții au sustras, în general, materiale și unelte folosite în construcții”, a precizat sursa citată.

În locuințele percheziționate au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost furate de membrii grupării.

Perchezițiile sunt făcute de ofițeri de la Poliția orașului Popești-Leordeni, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Acțiuni Speciale Ilfov.