Peste 200 de angajați vor fi disponibilizați în această lună de două societăți din Alba

Publicat: 20 01. 2013, 13:56
Actualizat: 29 09. 2018, 03:41

Peste 200 de angajați vor fi disponibilizați în această lună în județul Alba, de două societăți, una de salubritate, iar cealaltă din domeniul prelucrării lemnului, concedierile colective fiind anunțate de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, în această lună două societăți din județ vor disponibiliza 214 angajați.

Cei mai mulți muncitori vor fi disponibilizați de către SC Salprest SA, societate care va renunța la 199 de angajați până la sfârșitul lunii ianuarie.

Concedieri colective au fost anunțate și de SC IBL ROM SRL, societate din domeniul prelucrării lemnului, care va renunța în această perioadă la 15 din cei 43 de angajați pe care îi are în prezent.

SC Salprest SA este una dintre cele mai importante firme din județul Alba care activează în domeniul salubrității. Societatea asigura salubritatea în cele mai importante orașe din județ, printre care și Alba Iulia, însă în ultima perioadă a pierdut mai multe licitații prin care au fost contractate aceste servicii.