PLANURILE ȘEFULUI SRI George Maior: „La un moment dat se va termina și această misiune, după care opțiunile sunt deschise”

Publicat: 08 10. 2012, 10:27
Actualizat: 01 02. 2019, 23:13

Directorul SRI George Maior a declarat, duminică, că nu se gândește la perspectiva de a fi un posibil premier, preocuparea sa fiind legată de „misiunea dificilă de a sluji statul”.

Întrebat întrun talk-show al Realitatea Tv dacă se pregătește pentru un post de premier, directorul SRI a spus: „Lumea este liberă să discute, să facă analize, se pot face speculații. Preocuparea mea este legată de această misiune extrem de dificilă pe care o am în acest moment de a sluji statul, de a oferi informații celor care iar decizii”.

„Nu mă gândesc într-o asemenea perspectivă (…) La un moment dat se va termia și această misiune, după care opțiunile sunt deschise: de la zona academică, la cea politică”, a adăugat directorul SRI. El a mai spus că este prematur să discute acest lucru.

Întrebat dacă după ce nu va mai fi director al SRI se va întoarce în politică, George Maior a spus: „Nu est o opțiune pe care să o exclud”.