PNL susține un candidat pentru interimatul la Primăria Capitalei, după demiterea lui Ștefănel Dan Marin

Publicat: 25 11. 2015, 08:33
Actualizat: 08 05. 2018, 04:19

PNL precizează, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că a demarat procedurile necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de PNL și pentru susținerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcția de Primar General Interimar.

Potrivit sursei citate, Comitetul Executiv al PNL București l-a desemnat marți pe Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcției de viceprimar și implicit pentru preluarea atribuțiilor de primar general interimar.

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, a fost demis din funcție, marți, prin votul consilierilor generali, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupție. Pentru schimbarea din funcție a primarului interimar Ștefănel Marin (UNPR) au votat 37 de consilieri generali. Alți cinci consilieri au votat „împotrivă”, iar trei s-au abținut.

Viceprimarul Capitalei Dan Darabont a declarat marți, după ședința CGMB în care primarul general interimar Ștefănel Marin a fost demis, că PSD ia în calcul să facă o propunere pentru ocuparea acestei funcții.