Polițist argeșean, mort într-un accident de circulație

Publicat: 15 02. 2012, 11:51
Actualizat: 25 07. 2012, 05:50
Un agent de la postul de Poliție Sapata, din județul Argeș, a murit, luni seară, după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a doborât la pământ și s-a rostogolit de câteva ori.

Un agent de la postul de Poliție Sapata, din județul Argeș, a murit, luni seară, după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a doborât la pământ și s-a rostogolit de câteva ori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Agentul Ionuț Guță, în vârstă de 26 de ani, ieșise de la serviciu și se îndrepta spre casă – Lunca Corbului, pe un drum județean, la volanul autoturismului proprietate personală. Potrivit polițiștilor rutieri, la un moment dat, polițistul a pierdut controlul volanului, mașina a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a doborât la pământ, după care s-a rostogolit de câteva ori, pe o distanță de 30 de metri.

"Pot să vă confirm că agentul de poliție Ionuț Guță lucra de șase luni la postul de Poliție Săpata și era căsătorit din septembrie 2007. Cercetările noastre urmează să stabilească dacă el a circulat sau nu cu viteză mare pe tronsonul de drum dintre Săpata și Lunca Corbului. Cert este că a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul, a lovit stâlpul și apoi s-a răsturnat cu mașina", a declarat comisarul Sorin Păuna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro