Polițist beat care mergea pe contrasens, oprit cu focuri de armă de colegi

Publicat: 30 10. 2016, 15:34

Reprezentanții IPJ Vâlcea au declarat, pentru MEDIAFAX, că evenimentul s-a petrecut, la ora 1.30, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, când ofițerul, în vârstă de 23 de ani, nu a oprit la semnalul colegilor săi vâlceni.

El a fost urmărit, iar pentru oprirea sa s-a făcut uz de armă.

„Deși a refuzat, i-a fost recoltata proba de sânge. A fost sancționat contravențional pentru neoprirea la semnalul polițiștilor. Iar, în funcție de rezultatul la sânge, se va stabili daca fapta este sau nu și infracțiune”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Surse din IPJ Vâlcea au declarat corespondentului MEDIAFAX, că ofițerul din Călărași consumase băuturi alcoolice și a atras atenția polițiștilor vâlceni, după ce a fost surprins conducând autoturismul pe contrasens.

Nu mai puțin de 12 focuri de armă au fost trase în aer și spre mașina condusă de bărbatul în vârstă de 23 de ani pentru a-l opri.

Ofițerul a fost lăsat în libertate, fiindu-i reținut permisul de conducere.

Polițiștii vâlceni vor stabili, în cursul zilei de luni, dacă se impune și luarea unei alte măsuri împotriva colegului lor, în funcție și de rezultatele probelor de sânge prelevate.