Polițist erou salvează patru copii de la moarte

Publicat: 15 02. 2012, 10:32
Actualizat: 15 06. 2012, 00:06
Un copil de câteva luni a murit într-un incendiu care a avut loc în această după-amiază, în localitatea arădeană Felnac, în timp ce patru frățiori ai acestuia au fost salvați în ultima clipă de un polițist local, înainte de prăbușirea grinzilor casei.

 

Un copil de câteva luni a murit într-un incendiu care a avut loc  în această după-amiază, în localitatea arădeană Felnac, în timp ce patru frățiori ai acestuia au fost salvați în ultima clipă de un polițist local, înainte de prăbușirea grinzilor casei.

Incendiul a fost sesizat de localnici, dar până când pompierii au ajuns la fața locului, casa a ars complet.

Un polițist local a reușit salvarea a patru copii, cel mai mare având patru ani. Al cincilea, un beleluș de patru sau cinci luni, a murit chiar când polițistul a vrut să intre pentru a-l recupera, grinzile casei cedând.

Polițiștii au stabilit că victima este o fetiță de patru luni.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, vecinii au povestit că părinții obișnuiau să-și lase copii singuri acasă, iar pe cei mai mari îi lega de picioare de paturi.

Pompierii spun că locuința, în care familia stătea cu chirie, nu era racordată la rețeaua de energie electrică, cauzele declanșării incendiului fiind încă în curs de cercetare.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro