Polițiștii din Botoșani cer toalete în curte. Cumpără șase WC-uri pentru sediile din județ: „Să fie din lemn..”

Publicat: 15 05. 2023, 12:30
Sursă Foto - Cancan

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani are în derulare o procedură pentru a achiziționa șase WC-uri din lemn pentru secții de poliție rurală din județ.

Poliția Botoșani cere oferte de la firme de profil pentru un contract privind „achiziția de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, în diverse locații de pe raza județului Botoșani”.

În caietul de sarcini se precizează că în cadrul achiziției se dorește „confecționarea a șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilități”.

Asta înseamnă că vor fi înlocuite toaletele vechi din fundul curții cu unele noi, dar cu aceeași structură.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei și este pentru șase posturi de poliție rurale din județul Botoșani.

„S-a luat decizia achiziției de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, pentru înlocuirea celor existente, degradate”, se mai arată în procedură, potrivit Botoșeanul.ro.

Cu toaleta în spatele curții, dar cu BMW-ul la poartă

În județul Botoșani sunt 71 de sedii de poliție rurală și aproape toate au toalete în spatele curții.

De asemenea, sunt construcții din lemn neracordate la utilități și care, mai ales pe timpul verii, emană un miros pestilențial, mai scrie Botoșăneanul.

Pe lângă toate cele menționate mai sus, luna trecută, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani anunța că a primit două noi autospeciale de poliție.

Mașinile sunt marca BMW 320i xDrive și vor fi folosite de polițiștii rutieri, iar o astfel de autospecială ajunge la peste 33.000 de euro.