Ponta: Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres

Publicat: 16 02. 2012, 10:05
Actualizat: 24 02. 2012, 12:10
Vicepreședintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, la Realitatea FM, că nu crede că îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul partidului și că nu crede că Geoană a fost atacat energetic în campania electorală, arătând că Viorel Hrebenciuc este "foarte inspirat în a da explicații".

Vicepreședintele PSD Victor Ponta a declarat,luni, la Realitatea FM, că nu crede că îlva vota pe Mircea Geoană la Congresul partidului și că nucrede că Geoană a fost atacat energetic în campania electorală,arătând că Viorel Hrebenciuc este „foarte inspirat în a daexplicații”.

„Nu mă atacă nimeni energetic și nu cred în poveștile acestea și,în orice caz, nu cred că se pierd alegerile în felul acesta. (…)Nu cred în chestia asta și nu cred că alegerile în România secâștigă cu flacăra sau cu altceva. Domnul Hrebenciuc este un omfoarte inspirat întotdeauna în a da explicații”, a declaratPonta.

Victor Ponta a adăugat că atacurile energetice nu ar fi o temă dediscuție în partid. „Dacă vrem să discutăm de ce nu am câștigatalegerile, în niciun caz nu vorbim de flacără. Cred că flacăraportocalie tocmai ne-a ars destul de tare încă o dată și poatedespre aia vorbim”, a adăugat liderul PSD.

El a mai spus că Viorel Hrebenciuc crede în „lucrurile acestea”,dar nu le-a explicat. Ponta a arătat că, „după o bătălie lungă șigrea”, este normal ca acela care a pierdut să încerce să-și deaseama „unde s-a greșit”. „Există explicații mai normale sau maiparanormale”, a adăugat Ponta.

Întrebat dacă îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul PSD, Ponta arăspuns: „Nu, nu cred”.

Soția liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, laAntena 3, că soțul său a fost supus unor „atacuri energetice” ladezbaterea finală din campania prezidențială și că și ea a simțitaceste influențe.

Mediafax