Premierul Boc și ministrul Videanu se țin de pariuri în toiul crizei. Boc a pierdut

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 19 02. 2012, 07:35
Interimarul Emil Boc a cerut Parlamentarilor să acorde votul de învestitură echipei lui Negoiță, după care premierul s-a dat de gol că se ține de pariuri cu ministrul Economiei Adriean Videanu, despre ce crede fiecare că-i va întreba presa referitor la soarta "guvernului" Negoiță.

Interimarul Emil Boc a cerut Parlamentarilor să acorde votul deînvestitură echipei lui Negoiță, după care premierul s-a dat de golcă se ține de pariuri cu ministrul Economiei Adriean Videanu,despre ce crede fiecare că-i va întreba presa referitor la soarta”guvernului” Negoiță.

Solicitat, luni, de jurnaliști să comenteze șansele GuvernuluiNegoiță de a obține votul de învestitură al Parlamentului, EmilBoc, prezent la sediul Ministerului Sănătății, s-a întors cătreministrul interimar de resort, Adriean Videanu, și a exclamat: „Ampierdut pariul!”.

El a explicat apoi presei că a pariat cu Videanu dacă temaGuvernului Negoiță va reprezenta a doua sau a treia întrebare ajurnaliștilor.

Citiți mai multe despre cum prim-ministrul șiministrul economiei se țin de pariuri în toiul crizeipolitico-economice pe www.mediafax.ro