Premierul Orban, întrebat dacă va face o ședință de Guvern de Revelion: Am preluat guvernarea, ne-am trezit târziu și n-am găsit altă locație

Publicat: 29 12. 2019, 16:22
Florin Cîțu, Ludovic Orban, Raluca Turcanu

„Suntem mai multe familii, oameni care au mai făcut Revelionul împreună. Locația pe care am ales-o, am ales-o pentru că n-am mai găsit altă locație, pentru că ne-am trezit târziu. Din cauză că am preluat guvernarea, ne-am trezit cu câteva săptămâni înainte de Revelion și asta era o locație care nu era angajată. Ne plătim fiecare tot ceea ce e de plătit, cazare și masă, adică nu e un hatâr care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur că vor fi și colegi de-ai mei din Guvern, care vor petrece Revelionul împreună cu mine, dar suntem cu familiile și petrecem Revelionul ca orice român, cum este normal”, a afirmat Orban, duminică, referitor la informațiile vehiculate în spațiul public, potrivit cărora va petrece finalul de an la Sinaia, împreună cu membrii Executivului, potrivit agerpres.ro.

Întrebat dacă va face o ședință de Guvern acolo, Orban a răspuns: „Acum, nici chiar pe 1 ianuarie. Ați văzut că fac ședințe de Guvern de câte ori e necesar și de multe ori am convocat ședințe de guvern la ore surprinzătoare pentru că era necesar să convoc”.

Premierul Ludovic Orban se află, duminică, într-o vizită în județul Vâlcea.