Profețiile lui Nostradamus până în 2028. Cinci zodii care vor sta sub semnul banilor, al dragostei și norocului

Publicat: 14 11. 2019, 13:10

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Vărsător

Au trecut prin foarte multe la viața lor și au luptat pentru a ajunge în vârf. Munca lor va fi răsplătită. Zile extrem de profitabile pentru vărsători. Vor avea un magnet la bogății, vor câștiga oriunde s-ar duce.

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Scorpion

A venit momentul unei schimbări pentru scorpioni, chiar dacă au o viață bună. Din păcate, s-a acumulat stresul și e nevoie de odihnă. Scorpionii vor culege câștigurile pentru munca lor, vor avea o mână norocoasă.

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Leu

În cazul leilor, tot leul e spre bine și ei vor reuși să ajungă acolo unde și-au propus, vor avea un noroc extrem de mare și se vor bucura mult de viață.

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Taur

Urmează o perioadă de relaxare pentru tauri, care vor trăi viața din plin. E posibil să plece în vacanță, viitorul sună bine și o vor duce extrem de bine, oriunde ar fi.

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Capricorn

Capricornii spun „adio” surmenajului, urmează o perioadă de respiro pentru ei. Vor face mulți bani „în somn”, fără să muncească, vor economisi resurse pentru sarcini viitoare. Sentimental vor sta excelent și nimeni nu-i va afecta cu energii negative, scrie a1.ro.