Protest „în chiloți” în fața Primăriei Romei

Redactor:
Gândul
Aproximativ 50 de oficiali de la Roma, primari de sectoare și consilieri de stânga ai orașului Roma și-au dat pantalonii jos în Piața Capitoliului, unde se află Primăria orașului, pentru a protesta față de politicile primarului Gianni Alemanno.

Aproximativ 50 de oficiali de la Roma, primari de sectoare șiconsilieri de stânga ai orașului Roma și-au dat pantalonii jos înPiața Capitoliului, unde se află Primăria orașului, pentru aprotesta față de politicile primarului Gianni Alemanno.

„Parcuri și grădini abandonate, persoane fără case și case fărăpersoane”, ” Alemanno ne lasă în chiloți”, se putea citi pepancartele protestatarilor.

Consilierii protestează față de faptul că bugetul orașului încănu a fost adoptat „din rațiuni electorale” , pentru că ar conținetaxe nepopulare, explică Sandro Medici, primarul din Cinecittà, alzecelea arondisment al capitalei italiene.

Unsprezece din cele 19 arondismente ale capitalei Italiei suntconduse de primari de stânga. Gianni Alemanno, membru alformațiunii lui Silvio Berlusconi, l-a înlocuit la conducerea Romeipe Walter Veltroni în 2008. (Mediafax)

Tags:
Inchide