Raed Arafat, mesaj emoționant după moartea pompierului Ion Petre de la ISU București

Publicat: 19 08. 2020, 10:53
Actualizat: 19 08. 2020, 10:56
Raed Arafat, în ziua alegerilor locale: Nu au fost probleme speciale la secțiile de vot

Dispariția prematură a pompierului Ion Petre – maior în cadrul Serviciului Logistic ISU București – a fost un șoc pentru colegii săi și pentru toți cei care l-au cunoscut. 

Secretarul de stat Raed Arafat a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a transmis condoleanțe familiei și colegilor maiorului Ion Petre, cel căruia prietenii îi spuneau, simplu, ”John”.

”Condoleanțe familiei și colegilor”, a scris Raed Arafat în mediul online.

ISU București: ”Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui”

Și pe pagina de socializare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București a fost postat un mesaj în care foștii colegi ai maiorului Ioan Petre își exprimă regretul pentru pierderea acestuia.

Ion Petre, scriu foștii săi colegi, era nu numai un pompier, ci și un prieten și un camarad. Respectat de-a lungul timpului, cu o ”latură umană” prețuită de toți cei care au lucrat alături de el, Ion Petre a făcut față tuturor situațiilor cu care s-a confruntat în activitatea sa.

”Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București- Ilfov a trecut la cele veșnice.

John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu. Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camard!”, au postat reprezentanții ISU București pe pagina de Facebook a departamentului.

Colegii și prietenii pompierului Ion Petre, devastați de durere: ”Este dureros să pierzi o ființă dragă, un coleg exemplar și un prieten”

Peste 300 de mesaje de condoleanțe au fost postate după dispariția prematură a pompierului Ion Petre, iar colegii săi au scris că ”lacrimile au secat de atâta tristețe” și că s-au rugat, cu toții, pentru ca el să se însănătoșească.

Destinul lui Ion Petre s-a frânt prematur, însă amintirea sa va rămâne neștearsă în inimile celor alături de care a trăit și a lucrat.

”Drum lin către îngeri, șefu’!”, „Dumnezeu să-l odihnească! Pentru noi, toți cei care te-am cunoscut, vei rămâne un om extraordinar… Condoleanțe familiei!”, „Deja mi-e foarte dor de tine, John! Prea repede ai plecat dintre noi! Ai fost și vei rămâne iubitul nostru prieten, pe care cu toții l-am prețuit! Cândva ne vom revedea acolo, bunule prieten și frate! Lacrimile au secat de atâta tristețe!”, „Dumnezeu -l odihnească! Nu a fost coleg, a fost un adevărat prieten pentru toți ce care l-au întâlnit. Mereu aprope de fiecare dată cînd cineva era la nevoie. Lucrurile bune la adresa lui pot curge la nesfirsit asemenea lacrimilor nostre. Rămas bun prietene! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!” , „Este dureros să pierzi o ființă dragă, un coleg exemplar și un prieten pe care te puteai baza oricând. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l odihnească și sincere condoleanțe familiei!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe postate de cei care l-au cunoscut pe maiorul Ion Petre.