Rareș Mănescu: Societatea Urban nu a ridicat gunoiul din mai multe zone din sectorul 6. Analizăm dacă respectă contractul

Publicat: 02 08. 2012, 11:08
Actualizat: 05 07. 2013, 14:31

Primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, a declarat, joi, că vor fi făcute verificări privind respectarea de către societatea de salubrizare Urban a condițiilor contractuale, după ce au fost primite numeroase sesizări în ultimele zile și s-a constatat că firma nu a ridicat gunoiul din mai multe zone.

„Ca urmare a nenumăratelor sesizări primite din partea cetățenilor Sectorului 6 în ultimele zile, am constatat că firma de salubrizare nu a ridicat gunoiul din mai multe zone din sector. În acest context, urmează să analizăm maniera în care Urban SA respectă condițiile contractuale pe care și le-a asumat, atât la nivelul Sectorului 6, cât și la nivelul Primăriei Generale a Municipiului București”, a spus Rareș Mănescu, citat într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 6.

Rareș Mănescu a precizat că, începând din 1 august, lucrătorii de la Administrația Domeniului Public Sector 6 merg să ridice gunoiul în zonele unde locuitorii sesizează că există această problemă.