Răspuns arogant al primarului Timișoarei, fotografiat când depășea o coloană de mașini pe linia de tramvai: Circul în regim de urgență. Evident că am fost pe șantier

Publicat: 19 12. 2017, 20:00

Autoturismul de serviciu al primarului Timișoarei, Nicolae Robu, a fost surprins, marți, la intersecția Aleii FC Ripensia cu Bulevardul 1 Decembrie 1989 în timp ce depășea pe liniile de tramvai o coloană de mașini care aștepta la semafor.

Un șofer a fotografiat momentul, iar imaginea a fost postată pe Facebook. „Legile sunt pentru muritori, nu pentru primari”, a scris timișoreanul care l-a surprins pe Nicolae Robu în timp ce depășea coloana.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a declarat, marți, că se afla împreună cu șoferul său în autoturism și a recunoscut a depășit coloana de mașini pe liniile de tramvai, dar a precizat că poate să facă acest lucru.

„Eu pot să circul în regim de urgență pe șantierele din Timișoara. Evident că am fost pe șantier. Eu vorbesc în cunoștință de cauză, de fiecare dată, nu din ce îmi povestesc unii sau alții”, a declarat primarul Timișoare