Răspunsul lui Dan Bittman la întrebarea „Ce cadou vă doriți de Crăciun”

Publicat: 25 12. 2012, 18:53
Actualizat: 03 09. 2019, 14:07

Întrebat de jurnaliști ce cadou își dorește de Crăciun, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a avut un răspuns emoționant. După ce a trecut printr-o operație la gât, iar vocea nu i-a revenit încă la normal, Dan Bittman a răspuns că își dorește doar sănătate.

„De când sunt părinte, îmi doresc doar ca familia să fie sănătoasă și poate eventual să-mi treacă răgușeala, să pot cânta”, a declarat Dan Bittman.

În rest, solistul Holograf a declarat că petrece sărbătorile de iarnă ca în fiecare an, acasă, alături de familie. „Crăciunurile sunt frumoase pentru că sunt cu copiii, în familie. Ne strângem toți în jurul bradului, e o chestiune de suflet”, a declarat artistul.

Bittman a spus că așteaptă sărbătorile de iarnă mai ales pentru a fi alături de cei dragi, nu neapărat pentru bucatele de Crăciun. „Nu sunt mofturos. Ce se pune pe masă, aia se mănâncă”, a declarat artistul.

În urmă cu câteva zile, Dan Bittman spunea că i-ar putea da în judecată pe medicii austrieci de la clinica unde s-a operat la gât, după ce vocea îi este încă răgușită la două luni de la intervenția chirurgicală.